11 Ocak 2014 Cumartesi

EURO TRUCK SIMULATOR OTOBÜS MODU / YAMASI INDIR

Euro Truck Simulator Otobüs Modu indir

EURO TRUCK SIMULATOR OTOBÜS MODU / YAMASI INDIR

Merhaba sevgili kralhile.org ailesi,
Sizler için oyun yamaları kategorisinde ki paylaşımlarımıza devam ediyoruz.Bu yazımızda euro truck simulator oyunu için güzel bir yama paylaşacağız.Ets oyunu en çok yama çıkartılan oyunların başında gelmektedir.Sürekli yeni bir yamanın karşımıza çıktığı bir oyun olması bizi çok memnun ediyor.Euro Truck Simulator Otobüs yaması da oyun severlerin en çok aradığı yamalardan bir tanesidir.Bu mod ile birlikte oyunumuzun senaryosu da değişmiş olacak.Artık şehirler arası yük taşımak yerine şehirler arası yolcu taşıma şeklinde senaryomuz oluyor.Yamayı oyuna entegre ettiğimizde gerçek hayattaki büyük otobüs firmalarımızın oyunda yer aldığını göreceksiniz.

Oyundaki araçlara baktığımızda da baştan sona bir değişim geçirdiğini görüyoruz.İlk olarak otobüs markalarından mercedes benz gibi büyük markanın oyunda dahil edildiği görülüyor.Araçların kalitesi o kadar yüksek ki biz bile böylesine kaliteli bir çalışma beklemiyorduk. Euro Truck Simulator Otobüs modu indirdiğinizde gerçeğiyle birebir şekilde tasarlanmış otobüslerle yolculuk yapacaksınız.Tasarımlar o kadar gerçekçi ki iç tasarımlar bile birebir olarak oyuna aktarılmış.İç kameradan sürüş yaptığımızda zaten aracımızın içini göreceğiz.Teyip gibi aksesuarlarında değiştiğini gördüyoruz.

Eğer sizde oyunun bir süre sonra sıkıcı gelen havasından kurtulmak istiyorsanız kesinlikle bu yamayı indirmelisiniz. Euro truck simulator otobüs yaması ile birlikte eğlenceli vakitler geçirebileceksiniz. Küçük bir hatırlatma yapacak olursak bu yama oyunun ilk versiyonu içindir. Yani euro truck simulator 2 oyunu için değildir.Sizler için daha fazla yama paylaşımlarımız olacak.Bizi takipte kalın. Kralhile.org iyi oyunlar diler.
Kurulum : Kurulum işlemi çok basit adımlarla gerçekleştiriliyor. Öncelikle sizin için paylaştığımız yamayı indirecek ve masaüstüne çıkartacaksınız. Ardından “.scs” dosyalarını kopyalayın ve belgelerimin içerisinde bulunan Euro Truck Simulator’a girip MOD klasörüne atın. Daha sonra oyuna girin ve yamanın yüklendiğini görebilirsiniz.iyi oyunlar.
indir

EURO TRUCK SIMULATOR OTOBÜS YAMASI INDIR : TIKLA INDIR


>>>Euro Truck Simulator Otobüs Modu Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
Euro Truck Simulator Otobüs Modu

Euro Truck Simulator Otobüs Modu
Euro Truck Simulator Otobüs Modu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder